Disclaimer

Het handelen in digitale valuta brengt een risico met zich mee. Gebruik enkel geld waarvan je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt.

We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

Aan de informatie op de website van 123Bitcoin.nl kunnen geen rechten ontleend worden. Het gebruik maken van de informatie op deze website geschiedt uitdrukkelijk op eigen risico.

123Bitcoin.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. 123Bitcoin.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

123Bitcoin.nl verwerkt geen persoonsgegevens, denk hierbij aan naam, address of telefoonnummer. Wij zijn enkel een informatie bron.